WECHAT
  • Babagan Kita
  • Babagan pabrik
  • Warta Paling Anyar

Produk Utama

  • Metal folding garden tools chair seat garden kneeler seat blue garden seat folding stool

    Alat taman lipat logam kursi kursi taman kursi ...

    Piranti kebon tujuan dobel 1 、 Gampang digunakake. Ngirit tenaga luwih akeh, kualitas apik. Dipercaya 2 、 nglindhungi dhengkul, nambah wektu kerja gampang lan gampang, trep kanggo sampeyan 3 、 penempaan presisi, panyemprotan berkualitas tinggi, ora ana cat, diameter pipa22,1 mm, tahan 150 kg 4 、 bisa dicopot tas kain 5、17.2mm EVA bantal, pengalaman alus lan santai

  • 4pcs/pack PP Bag Package 304 Stainless Steel Bird Spikes Anti Bird Control

    4 pcs / pack Paket PP Bag 304 Paku Baja Baja ...

      Paku anti manuk stainless steel kanggo gendheng Paku manuk ing batang polikarbonat kalebu rod kaya jarum dawa digawe saka kawat stainless steel. Dasar polikarbonat anti-UV lan fleksibel kanggo dipasang ing meh kabeh permukaan lurus, sudhut mlengkung utawa ora rata, watu, kayu, seng, beton utawa bata. Gampang diikat nganggo sekrup, kuku utawa lem. Pucuk manuk manusiawi jinis iki mung nyoba njaga supaya manuk ora kebangkrutan lan dipanggang nanging ora dirancang kanggo nglarani. Meh ing ...

  • Reusable Rats Kill Catcher Pest Controler with Bait Base Snap Traps

    Tikus sing Bisa Digunakake Kill Catcher Pest Controler karo Bait Base ...

    Jebakan tikus iki uga diarani sworo cangkem, jebakan tikus, sing digawe saka Baja lan bahan polistiren tahan lama. Teknik cerdas - kalebu dayung perjalanan lan bar mogok sing luwih gedhe - bisa digunakake saben-saben. Dilengkapi desain agresif, Secure Catch, mateni tikus kanthi cepet lan efektif. Gampang digunakake lan disetel kanthi sentuhan tunggal. Uwal pancen mokal karo desain Secure Catch, lan jebakan kasebut ora beracun. Fitur grab-tab sing gampang digawe luwih gampang dibuwang. Mateni ...

  • Powder Coating Spiral Ground Anchors 16″ Ring Tents Canopies Tarps

    Powder Coating Spiral Ground Anchors 16 ″ Tenda Dering ...

    Lipat Dering Spiral Ground Anchor 16 in. Steel Spiral Fling Ring Anchor digunakake kanggo ngamanake barang ing lemah. Dering lipatan mudhun kanggo nyuda profil lan nyilikake alangan ing wilayah lalu lintas dhuwur nalika katon luwih resik. Dering lipat nyuda profil kanggo nyilikake alangan ing wilayah lalu lintas dhuwur lan menehi tampilan sing luwih resik. Oranye kanggo visibilitas sing luwih apik. * Kanggo digunakake kanggo ngamanake barang ing lemah * Digawe saka waja adhem, baja sing digulung kanggo kekiatan lan kekuwatan * Sisih ngisor spiral ...

  • Durability Chain Link Gate Galvanized Cattle Farm Gate Chain Link Deer Gate

    Gerbang Link Rantai Ketahanan Gerbang Peternakan Galvanis ...

    Gerbang link rantai dicocogake karo pager rantai sing akeh digunakake ing bandara, lapangan tenis, kebun binatang, Residential, taman, taman, lan panggonan liyane. Kita bisa nggawe gerbang kendaraan lan gerbang pejalan kaki sing dipasang utawa dipasang nganggo kain pagar rantai, bingkai pipa lan perlengkapan. Bahan: Kawat baja karbon rendah, kawat galvanis, kawat dilapisi PVC. Fitur lapisan Powder: resistansi korosi, resistensi penuaan, resistensi sinar matahari lan resistensi cuaca. Aplikasi: Utamane digunakake ing bangunan kebon, transportasi, br ...

  • Hot dip galvanized Iron Craft chain link fence hardware accessories/ fittings/ parts

    Hot dip galvanis Iron Craft chain link pagar hardware ...

    Rantai link rantai pungkasan * Sambungake rel ndhuwur kanthi pos terminal * Gunakake nganggo rel ndhuwur 1-3 / 8 * Konstruksi aluminium * Rampung perak sing digiling mlayu segawon, kennel, papan perlindungan lan liya-liyane. * 1-5 / 8 ″ gandheng pager rantai ndhuwur pager rantai Nang njero lengen klambi iki kanggo nyambung 2 rel ndhuwur. * Top Rail Lleeve iki uga bisa diarani pagar rantai pagar Top Rail Connector utawa Top Rail Adapter. * Rail Ndhuwur Iki ...

  • Plastic Coated Binding Wire Twist Tie Wire for Gardening Plant

    Kawat Plastik Binding Wire Twist Tie Wire kanggo ...

    Kawat Dasi Lapisan Kawat Plastik Kawat Dasi kanggo Tanduran Gardening 1. Ditata kanthi rapi lan trep kanggo digunakake 2. Lumahing alus, lan kawat wesi ditutupi plastik, ikatan kasebut kenceng, Gampang dilipat lan tahan nyandhang 3 Karo pemotong logam, dawane nglereni, nglereni kabel cepet, aman lan trep 4. Mbantu sampeyan ngatur kabeh jinis garis ing omah, supaya sampeyan bisa urip ing omah sing resik lan nyaman. Aplikasi Iki wis ...

  • 1000mm hot dip galvanized Ground anchor

    Jangkar panas galvanis 1000mm dicelup panas

    Ringkesan Rincian Cepet Warna: Perak Rampung: Sistem Pangukuran TiCN Luwih dawa: Ukuran Metric Asal: Hebei, China Jeneng Jeneng: JS Nomer Model: JS-PoleAnchor020 Bahan: Baja, Kapasitas baja Q235: Standar Kuat: Jeneng DIN Jeneng: Screw Ground Diameter Jangkar: 76mm, 48-114mm Panjang: 1200mm Pipa ketebalan: 2,5-mm Desain ndhuwur: 3 * Bolt Bobot: udakara 6.10kg / potongan Permukaan: Packing Galvznized Panas: dening Pallet Appli ...

  • Hot selling BTO 22 razor barbed wire

    Adol panas kawat cukur cukur BTO 22

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: Jinshi Nomer Model: JLX521 Bahan: Kawat Besi, Galvanis, Perawatan Permukaan baja tahan karat: Tipe Galvanis: Tukang Cukur Kawat Gantung: Tukang Cukur Tipe Produk: Kawat pisau Koil panjang: 8 -15m diameter Kawat: Diameter 2.5mm Koil: 450mm, 730mm, 960mm Koil: Paket 7kg-20kg: Kemampuan Pasokan Kemampuan Pallet: 5000 Potongan / Potongan saben Kemasan Minggu & ...

  • Green 868 656 Double Wire Welded Mesh Fence Panels

    Green 868 656 Panel Pagar Gandheng Gandheng Ganda

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, Tiongkok Jeneng: Hebei Jinshi Nomer Model: JSTK200927 Bahan Bingkai: Tipe Logam Logam: Tipe Kayu Ditangani Tekanan Besi: Pungkasan Bingkai sing Diobati Panas: Fitur Dilapisi Bubuk: Panggunaan Kanthi Gampang: Pagar Taman, Pagar Olahraga , Jenis Pagar Pertanian: Pagar, Trellis & Gerbang, Layanan Panel Pagar: video instalasi Jeneng produk: pagar kawat bolong ganda Ukuran: 2 * 2.5m Diameter kawat: 5/4/5 o ...

  • Gabions walls welded gabion box

    Tembok Gabion gandheng kothak gabion

    div.icbu-pc-gambar div {tampilan: -webkit-box; tampilan: -moz-box; tampilan: -ms-flexbox; tampilan: -webkit-flex; tampilan: flex;} div.icbu-pc-gambar div img {padding: 1%;} Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Hebei, China Jeneng Merek: JINSHI Nomer Model: JSS-0037 Bahan: Kawat Besi Galvanis, Tipe Kawat Besi Galvanis: Aplikasi Mesh Las, Bentuk Lubang Gabion: Gauge Kawat Persegi : 3.0-4.0MM Produk: Gabion las perawatan lumahing: Panas dicelup galvanis ...

  • ISO9001 ISO14001 Certificate Factory Galvanized Steel Z Post Vineyard Trellis Post

    Pabrik Sertifikat ISO9001 ISO14001 Baja Galvanis Z ...

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: HB JINSHI Nomer Model: JSEGP53-1 Bahan Bingkai: Tipe Logam Logam: Tekanan Baja Jenis Kayu: Tipe Bingkai ALAM: Fitur Galvanis Dicelup Panas: Gampang Dikumpulake, ECO FRIENDLY, Diperbarui Sumber, Bukti Rot, TFT, Waterproof, nggawe wit anggur dadi luwih sinar srengenge lan dadi luwih sehat Jenis: Pagar, Trellis & Gerbang Katrangan: Baja Z Formulir Kebun Anggur Posting Anggur

Rekomendasi Produk

Saiki produk utama perusahaan yaiku pos pagar T / Y, gabion, gerbang kebun, gerbang pertanian, kennel asu, lonjakan manuk, pagar kebon dll. Produk kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Jerman, Inggris, Selandia Baru, Australia lan liya-liyane.

Metal folding garden tools chair seat garden kneeler seat blue garden seat folding stool

Alat taman lipat logam kursi kursi taman taman kneeler kursi bangku lipat kebon biru

Piranti kebon tujuan dobel 1 、 Gampang digunakake. Ngirit tenaga luwih akeh, kualitas apik. Dipercaya 2 、 nglindhungi dhengkul, nambah wektu kerja gampang lan gampang, trep kanggo sampeyan 3 、 penempaan presisi, panyemprotan berkualitas tinggi, ora ana cat, diameter pipa22,1 mm, tahan 150 kg 4 、 bisa dicopot tas kain 5、17.2mm EVA bantal, pengalaman alus lan santai

4pcs/pack PP Bag Package 304 Stainless Steel Bird Spikes Anti Bird Control

4 pcs / pack Paket PP Bag 304 Paku Burung Stainless Steel Anti Kontrol Burung

  Paku anti manuk stainless steel kanggo gendheng Paku manuk ing batang polikarbonat kalebu rod kaya jarum dawa digawe saka kawat stainless steel. Dasar polikarbonat anti-UV lan fleksibel kanggo dipasang ing meh kabeh permukaan lurus, sudhut mlengkung utawa ora rata, watu, kayu, seng, beton utawa bata. Gampang diikat nganggo sekrup, kuku utawa lem. Pucuk manuk manusiawi jinis iki mung nyoba njaga supaya manuk ora kebangkrutan lan dipanggang nanging ora dirancang kanggo nglarani. Meh ing ...

Heavy Duty Hinge Joint Fence Cattle Mesh

Tugas Engsel Engsel Gabungan Pager Sapi

Tugas berat engsel gabungan Pagar Sapi Spesifikasi pagar ladang galvanis: pagar kawat dia: 1.8 / 2.0mm, 2.0 / 2.5mm, 2.5 / 3.0mm, 3.0 / 3.5mm seng dilapisi: pagar lapangan pertanian galvanis 350g / m2 1. Pertama -kelas kelas 2. Pangiriman sumur 3. 12 taun pengalaman produksi Pagar Lapangan digawe saka kawat baja galvanis kanthi kekuatan tinggi kanthi proses mesin otomatis. Spesifikasi: Jarak cm: (vertikal) 15-14-13-11-10-8-6; (horisontal) 15-18-20-40-50-60-65; Kanggo jinis umum 100 * 100, 100 * 150, ...

Hot dip galvanized Iron Craft chain link fence hardware accessories/ fittings/ parts

Hot dip galvanis Iron Craft link link pagar aksesoris / perlengkapan / bagean

Rantai link rantai pungkasan * Sambungake rel ndhuwur kanthi pos terminal * Gunakake nganggo rel ndhuwur 1-3 / 8 * Konstruksi aluminium * Rampung perak sing digiling mlayu segawon, kennel, papan perlindungan lan liya-liyane. * 1-5 / 8 ″ gandheng pager rantai ndhuwur pager rantai Nang njero lengen klambi iki kanggo nyambung 2 rel ndhuwur. * Top Rail Lleeve iki uga bisa diarani pagar rantai pagar Top Rail Connector utawa Top Rail Adapter. * Rail Ndhuwur Iki ...

100x150cm Cheap Green Euro Decorative Round Tube  Farm Metal Garden Gate

100x150cm Gerbang Ganda Dekoratif Grosir Euro Hijau Murah Gerbang Taman Logam Farm

#detail_decorate_root .magic-0 {ambane ngisor-ngisor: 2px; gaya wates-ngisor: padhet; warna wates-ngisor: # 53647a; warna latar mburi: # c5ccde; kiwa-kiwa: 0; wates-tengen: 0; padding-left: 8px; bantalan-tengen: 8px; warna: # 53647a; kulawarga font: Roboto; ukuran font: 24px; padding-top: 8px; ngisor bantalan: 4px} #detail_decorate_root .magic-1 {jembaré: 100%; jembaré maks: 750px; } #detail_decorate_root .magic-2 {kebanjiran: didhelikake; jembaré: 100%; jembaré maks: 750px; dhuwur: otomatis; ndhuwur-wates: 0; margin-botto ...

Hot dipped galvanized steel wire H yard stake advertisement sign stakes

Taruhan pariwara pariwara taruhan panas dicelupake ing saham

Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Hebei, Tiongkok Jeneng Jeneng: JINSHI Nomer Model: JSWS-023 Katrangan: kawat waja saham saham taruhan pariwara Materi :: Baja karton rendah, Kekandelan baja musim semi :: 2mm 2.5mm 3mm, 3.5mm - 9mm Permukaan :: Electic galvanis, panas dicelup galvanis, pvc dilapisi Gaya Tenun: Welded wire mesh Panjang :: 15 ″, 24 ″ 30 ″, 27 ″, 32 ″ utawa kaya sing dibutuhake Ukuran :: 10 ″ X30 ″, 10 ″ X15 ″ ...

Weatherguard Covered Uptown Welded Wire Dog Kennel

Weatherguard Covered Uptown Welded Wireed Kennel Kennel

Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Kandang Kewan, Operator & Omah Bahan: Wesi, Kandang Kawat Logam, Carriers & Tipe Omah: Aplikasi Gerbang & Pens: Fitur Anjing: Papan Asal Berkelanjutan: Hebei, Jeneng Cina China: ...

OEM color 12 inch  spike earth Anchor

Warna OEM 12 inch lonjakan bumi Jangkar

div.icbu-pc-gambar div {tampilan: -webkit-box; tampilan: -moz-box; tampilan: -ms-flexbox; tampilan: -webkit-flex; tampilan: flex;} div.icbu-pc-gambar div img {padding: 1%; jembar: 750px} Ringkesan Rincian Cepet Warna: Ireng, Abang, Biru, OEM Rampung: Sistem Pangukuran TiCN Umur: INCH, OEM Asal Usul: Hebei, China B ...

Factory Supply Cheap Price Galvanized Double Twisted Barbed Wire 16 x 16 Barbed Wire

Pasokan Pabrik Rega Murah Galvanis Double Twed Barbed Wire 16 x 16 Wire Barbed

Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: HB JINSHI Nomer Model: JSE1616 Bahan: Kawat Besi, Perawatan Permukaan kawat Galvanis: Tipe Galvanis: Koil Kawat Barbed, corak tunggal, corak dobel, corak tradisional ...

Garden Features Welded Wire Retaining Wall Heavy Galvanized Gabion Mesh Wall 60*60*100cm

Fitur Taman Welded Wires Retain Wall Heavy Galvanized Gabion Mesh Wall 60 * 60 * 100cm

Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Hebei, China Jeneng: Sinodiamond Nomer Model: JSA-WD Material: Galvanized Iron Wire, Galvanized Iron Wire Type: Welded Mesh Application: Gabions Hole Shape: Square Wire Gauge: 2.0-4.0 mm Jeneng produk: Perawatan lumahing Gabion kebun: Galvanis sawise Wire Welding las: 3.8mm Opening: 50 * 50mm Dimensi Kandang: 60cm * 60cm * 100cm Kemasan: Kemasan Pallet & Pengiriman Sellin ...

PAWARTA

  • Dhukungan Tanduran Taman - Taruhan Spiral Tomat

    Babagan taruhan spiral Tomat Taruhan spiral tomat uga diarani dhukungan spiral tomat digawe saka kawat baja sing ditekuk. Struktur spiral sing unik yaiku ngirit ruangan tinimbang kandhang tomat lan cukup tahan kanggo tomat, memanjat kembang utawa sayuran anggur, kayata kacang polong, anggur clematis, cucumbe ...

  • Tumbas Kennel, Peti, Pena Olahraga lan Produk Kewan Liyane

    Pengembangan Perusahaan Hebei Jinshi Industrial Metal Co., Ltd minangka perusahaan sing energik, didegake dening Tracy Guo ing Mei 2008, kita duwe spesialisasi ngasilake lan ngekspor produk pet luwih saka 10 taun. Ing proses pangembangan, kita wis mbentuk merek dhewe, HB JINSHI lan RisePet, nggawe ...

  • Pancing angon ndadekake nambah lanterns, tanduran lan kembang ing kebon lan pesta dadi gampang

    Pancing Kawat Taman - Pancing Gembala Babagan Pancing Gembala Kait angon kanthi lengen gantung sing bentuk bunder nggawe nambah lantera, tanduran lan kembang menyang kebon lan pesta supaya gampang banget. Digawe saka baja tahan karat sing kuat kanthi nutupi bubuk warna-warni, pancing angon minangka ...

  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate