WECHAT

Puseur produk

Kotak gabion dilas galvanis kualitas luhur sareng CE

Pedaran pondok:

Unit Gabion anu dilas didamel tina panél bolong anu dilas anu aya hubunganana sareng kawat spring. Pamakéan Weld bolong Wadahna Gabion salaku solusi anu efektif pikeun ngalambatkeun erosi sareng ngawangun sareng nguatkeun tanggul parantos aya buktosna pikeun sababaraha abad.

Spésifikasi pikeun dilas Gabion Box:
1. Rengse: tugas beurat galvanis atanapi galfan galvanis.
2. perlakuan permukaan: elektro galvanis, panas-dicelup galvanis, pvc coated, stainless steel
3. Diaméter kawat: 3mm, 3.5mm, 4mm, 4.5mm 5mm jst
4. Ukuran bolong: 50x50mm, 75x75mm, 100x50mm, 100x150mm jst
5. palapis séng: 40-290g / mm2


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kotak gabion dilas galvanis kualitas luhur sareng CE

Unit Gabion anu dilas didamel tina panél bolong anu dilas anu aya hubunganana sareng kawat spring. Pamakéan Weldmesh Container Gabions salaku solusi anu efektif pikeun ngalambatkeun érosi sareng ngawangun sareng nguatkeun tanggul parantos aya buktosna pikeun sababaraha abad.

Spésifikasi pikeun dilas Gabion Box:
 1. Rengse: tugas beurat galvanis atanapi galfan galvanis.
 2. perlakuan permukaan: elektro galvanis, panas-dicelup galvanis, pvc coated, stainless steel
 3. Diaméter kawat: 3mm, 3.5mm, 4mm, 4.5mm 5mm jst
 4. Ukuran bolong: 50x50mm, 75x75mm, 100x50mm, 100x150mm jst
 5. palapis séng: 40-290g / mm2
gabion
gabion1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami