WECHAT

Pusat Produk

Kothak gabion las galvanis berkualitas tinggi kanthi CE

Katrangan singkat:

Unit Gabion gandheng digawe saka panel bolong gandheng sing disambungake karo kawat musim semi. Panggunaan Weld mesh Container Gabions minangka solusi efektif kanggo nyuda erosi lan kanggo nggawe lan nguatake tanggul wis kabukten wis pirang-pirang abad.

Spesifikasi kanggo Gabion Box sing dilas:
1. Rampung: tugas berat galvanis utawa galfan galvanis.
2. Perawatan permukaan: elektro galvanis, galvanis sing dicelupake kanthi panas, dilapisi pvc, baja tahan karat
3. Dhiameter kawat: 3mm, 3.5mm, 4mm, 4,5mm 5mm dll
4. Ukuran bolong: 50x50mm, 75x75mm, 100x50mm, 100x150mm dll
5. Lapisan seng: 40-290g / mm2


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kothak gabion las galvanis berkualitas tinggi kanthi CE

Unit Gabion gandheng digawe saka panel bolong gandheng sing disambungake karo kawat musim semi. Panggunaan Weldmesh Container Gabion minangka solusi efektif kanggo nyuda erosi lan kanggo nyiyapake lan nguatake tanggul wis kabukten wis pirang-pirang abad.

Spesifikasi kanggo Gabion Box sing dilas:
 1. Rampung: tugas berat galvanis utawa galfan galvanis.
 2. Perawatan permukaan: elektro galvanis, galvanis sing dicelupake kanthi panas, dilapisi pvc, baja tahan karat
 3. Dhiameter kawat: 3mm, 3.5mm, 4mm, 4,5mm 5mm dll
 4. Ukuran bolong: 50x50mm, 75x75mm, 100x50mm, 100x150mm dll
 5. Lapisan seng: 40-290g / mm2
gabion
gabion1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita