WECHAT

HEBEI JINSHI INDUSTRIAL METAL CO., LTD

Abad Anyar, Tantangan Anyar Sareng Kasempetan

Kami Bakal Terus Ngainovasi Sareng Nyayogikeun Anjeun Produk Anu Kualitas Sareng Harga Kompetitif.

Kami Ngagaduhan Merk HB JINSHI

Dina prosés pangwangunan, kami parantos ngawangun mérek kami sorangan HB JINSHI. Ayeuna damel produk urang langkung kalapa di pasar internasional. Dugi ka ayeuna, kami parantos ngiringan paméran Gedong Rusia, paméran hardware Lasvegas di Amérika Serikat, bahan bahan bangunan sareng paméran Desain, SPOGA di Cologne sareng Canton Fair dina unggal waktos.

Sistem Manajemén ERP CanggihI

Hebei jinshi industrial co co., Ltd ngadopsi Sistem Manajemen ERP anu maju, anu tiasa ku kontrol biaya anu épéktip, kontrol résiko, ngaoptimalkeun sareng ngarobih prosés produksi tradisional, ningkatkeun épisiénsi operasional, réalisasi pinuh ku "kolaborasi," Fast Service " sareng Agile masrahkeun.

Saha Kami

HEBEI JINSHI INDUSTRIAL METAL CO., LTD mangrupikeun perusahaan anu energetik, dipendakan ku Tracy Guo di MAY, 2008, perusahaan anu didirikeun, dina prosés operasi, Kami salawasna nurut kana integritas, berorientasi kualitas sareng prinsip sagalana numutkeun kabutuhan pelanggan, tibatan iman, tibatan jasa, pikeun nyayogikeun anjeun kana perchase produk pikeun milih, nyayogikeun anjeun harga anu paling ekonomis sareng pre-market anu sampurna sareng layanan purna jual.

Ayeuna Produsen Utama Perusahaan Kami Nyaéta T / Y Pager Pos, Gabion, Taman Gerbang, Gerbang Ladang, Anjing Kennel, Pancing Burung, Pagar Taman, Jsb.

Produk Kami Parantos Diekspor ka USA Jérman, Inggris, New Zealend, Australia, Jepang, Korea Sareng sajabana.

Naha Pilih Kami?

1 company Perusahaan kami didirikeun salami 12 taun. Kami terang jelas kabutuhan konsumén sareng pasar.

2, Sadaya produk kami dihasilkeun dina sistem kualitas internasional ISO, SGS sareng CE. Sertifikasi BV sareng Sertifikasi Suplier Anu Mumpuni ngaku posisi urang di pasar lokal urang.

3, Kami gaduh alat-alat canggih, pagawé anu terampil sareng sistem QC ketat pikeun mastikeun ukuran anu akurat sareng kualitas anu saé. 

4 、 Salaku tambahan, kami parantos ngembangkeun bungkusan leutik independen tina lonjakan manuk, kawat silet berduri sareng wreath kawat, anu langkung cocog pikeun penjualan e-commerce.

Ngabagéakeun Babaturan Ti Sadaya Milampah Anu Kudu Datang Pikeun Nganjang, Pitunjuk Sareng Negosiasi Negosiasi.