WECHAT

ХЕБЕИ ЈИНШИ ИНДУСТРИСКИ МЕТАЛ СО, ООД

Нов век, нови предизвици и можности

Ние ќе продолжиме да иновираме и да ви обезбедуваме квалитетни производи и конкурентна цена.

Имаме сопствен бренд HB JINSHI

Во процесот на развој, формиравме сопствен бренд HB JINSHI. Тоа ги прави нашите производи поконкурентни на меѓународниот пазар. Досега, во секој период сме присуствувале на изложба на руски згради, изложба на хардвер Ласвегас во САД, австралиски градежни материјали и изложба на дизајн, СПОГА во Келн и саем на кантон.

Напреден систем за управување со ERPI

Хебеи jinshi индустриски метал соработка., Ltd го усвојува напредниот систем за управување со ERP, кој може да биде со ефективна контрола на трошоците, контрола на ризик, оптимизирање и менување на традиционалните производствени процеси, подобрување на оперативната ефикасност, целосна реализација на „соработка“, „Брза услуга“ и агилно предавање.

Кои сме ние

ХЕБЕИ ЈИНШИ ИНДУСТРИСКИ МЕТАЛ СО, ООД е енергично претпријатие, пронајдено од Трејси Гуо во Мај, 2008 година, како компанија основана, во процес на работа, Ние секогаш се покоруваме на интегритет, ориентирани кон квалитет и принцип на сè според потребите на клиентите, отколку верата, отколку услугата, за да ви обезбедиме откуп на производи, направете избор, обезбедувајќи ви најекономична цена и совршена услуга пред пазарот и по продажбата.

Сега нашите главни производители на компанија се Т / Т ограда, Габиони, Градина Порта, Фарм Порта, Засади за кучиња, шила на птици, Ограда за градина, итн.

Нашите производи се извезени во САД Германија, Велика Британија, Нов Зеленд, Австралија, Јапонија, Кореја и така натаму.

Зошто да не изберете

1, Нашата компанија е основана веќе 12 години. Ние јасно ги знаеме потребите на нашите клиенти и пазарите.

2 、 Сите наши производи се произведени според меѓународниот систем за квалитет ISO, SGS и CE. БВ сертификати и Квалификувани добавувачи сертификати ја признаа нашата позиција на нашиот локален пазар.

3, Имаме напредна опрема, квалификувани работници и строг КК систем за да обезбедиме точни големини и висок квалитет. 

4 、 Покрај тоа, имаме развиено независни мали пакувања шила на птици, бодликава жица за жилет и жичен венец, кои се посоодветни за продажба на е-трговија.

Добредојдовте пријатели од сите сфери на животот што треба да ги посетат, водат и деловни преговори.