WECHAT

HEBEI JINSHI INDUSTRIAL METAL CO., LTD

Abad Anyar, Tantangan lan Kesempatan Anyar

Kita Bakal Terus Nggawe Inovasi lan Nyedhiyakake Sampeyan Produk Produk lan Harga Kompetitif.

Kita Nduwe Merek HB JINSHI

Ing proses pangembangan, kita wis nggawe merek HB JINSHI dhewe. Iki nggawe produk kita luwih kompetitif ing pasar internasional. Nganti saiki, kita wis melu pameran Bangunan Rusia, pameran perangkat keras Lasvegas ing AS, pameran bahan lan desain bangunan Australia, SPOGA ing Cologne lan Canton Fair ing saben periode.

Sistem Manajemen ERP AdvancedI

Hebei jinshi industri logam co., Ltd nggunakake Sistem Manajemen ERP sing maju, sing bisa nganggo kontrol biaya sing efektif, kontrol risiko, ngoptimalake lan ngganti proses produksi tradisional, ningkatake efisiensi operasi, nyadari "kolaborasi," Layanan Cepet " lan tangan Agile.

Sapa Kita

HEBEI JINSHI INDUSTRIAL METAL CO., LTD minangka perusahaan sing energik, sing ditemokake dening Tracy Guo ing MAY, 2008, manawa perusahaan sing diadegake, sajrone proses operasi, Kita mesthi manut adhedhasar integritas, berorientasi kualitas lan prinsip kabeh miturut kebutuhan pelanggan, tinimbang iman, tinimbang layanan, kanggo nyedhiyakake pilihan produk, sampeyan menehi rega sing paling irit lan layanan pra-pasar lan layanan purna jual sing sampurna.

Saiki Produsen Utama Perusahaan Kami yaiku Pos Pagar T / Y, Gabion, Gerbang Taman, Gerbang Farm, Kennel Anjing, paku manuk, Pagar Taman, lsp.

Produk Kita Wis Diekspor menyang Amerika Serikat Jerman, Inggris, New Zealend, Australia, Jepang, Korea lan liya-liyane.

Napa Pilih Kita?

1, Perusahaan kita wis diadegake sajrone 12 taun. Kita ngerti kanthi jelas kabutuhan para pelanggan lan pasar.

2, Kabeh produk diprodhuksi miturut sistem kualitas internasional ISO, SGS lan CE. Sertifikasi BV lan Sertifikasi Suplier Kualifikasi ngakoni posisi kita ing pasar lokal.

3, Kita duwe peralatan canggih, buruh trampil lan sistem QC ketat kanggo njamin ukuran sing akurat lan kualitas tinggi. 

4 、 Kajaba iku, kita wis nggawe paket lonjakan manuk independen, kawat silet berduri lan wreath kawat, sing luwih cocog kanggo penjualan e-commerce.

Sugeng Rawuh Kanca Saka Kabeh Mlaku Kanggo Dikunjungi, Pandhuan Lan Negosiasi Negosiasi.