WECHAT
  • TENTANG KAMI
  • Ngeunaan pabrik
  • Bérita paling énggal

Produk Utama

  • Metal folding garden tools chair seat garden kneeler seat blue garden seat folding stool

    Logam tilepan parabot taman korsi korsi taman kneeler korsi ...

    Pakakas kebon tujuan ganda 1 、 Gampang dianggo. Langkung hemat tenaga kerja, kualitas saé. Terpercaya 2 、 Ngajaga tuur, ningkatkeun waktos damel Sacara sederhana sareng merenah, merenah pikeun anjeun 3, penempaan Precision, panyemprotan kualitas luhur, henteu aya cet, diaméter pipa 22,1 mm, tiasa nahan 150 kg 4 、 Lepas kantong lawon 5、17.2mm EVA bantal, lemes sareng santai pangalaman

  • 4pcs/pack PP Bag Package 304 Stainless Steel Bird Spikes Anti Bird Control

    4 pcs / bungkus Paket PP Kantong 304 Paku Burung Stainless Steel ...

      Paku anti manuk stainless steel pikeun hateup paku Manuk dina palang polikarbonat diwangun ku rod jarum panjang, sapertos tina kawat stainless steel. Dasar polikarbonat anti-UV sareng fleksibel pikeun dipasang dina permukaan ampir sadayana lempeng, melengkung atanapi henteu rata boh batu, kai, seng, beton atanapi bata. Gampang dipasang dina sekrup, paku atanapi lem. Pucuk manuk manusiawi jenis ieu ngan ukur nyoba ngajagi manuk tina badarat sareng ninggang tapi henteu didesain pikeun nyerang aranjeunna. Éta ampir di ...

  • Reusable Rats Kill Catcher Pest Controler with Bait Base Snap Traps

    Reatsable Beurit Maéhan Catcher Pest Controler sareng Bait Base ...

    Jebakan beurit ieu ogé disebatna snap trap, bubu beurit, éta tina bahan Baja sareng polistirén awét. Rékayasa pinter - kaasup dayung perjalanan anu langkung ageung sareng batang mogok - ngajantenkeun aranjeunna tiasa dianggo unggal waktos. Dilengkepan ku agrésif, desain Secure Catch, maéhan beurit gancang sareng épéktip. Gampang dianggo sareng disetél ku sentuhan tunggal. Kabur ampir teu mungkin sareng desain Secure Catch, sareng bubu na henteu toksik. Fitur grab-tab anu merenah pikeun pembuangan langkung gampang. Maéhan ...

  • Powder Coating Spiral Ground Anchors 16″ Ring Tents Canopies Tarps

    Bubuk Palapis Spiral Ground Jangkar 16 ″ Ring Tents ...

    Tilepan Cincin Spiral Ground Anchor 16 in Steel Steel Spiral Fold Ring Anchor dianggo pikeun ngamankeun barang-barang kana taneuh. Cingir tilep ka handap pikeun ngirangan propil sareng ngaleutikan halangan di daerah lalu lintas tinggi bari masihan tampilan anu langkung bersih. Cing lipat ngirangan propil pikeun ngaleutikan halangan di daérah lalu lintas tinggi sareng nyayogikeun tampilan anu langkung bersih. Jeruk pikeun pisibilitas ditingkatkeun. * Kanggo dianggo ngamankeun barang kana taneuh * Didamel tina waja tiis, digulung pikeun katahanan sareng kakuatan * Bagian handap spiral nyaéta ujung-ujung R ...

  • Durability Chain Link Gate Galvanized Cattle Farm Gate Chain Link Deer Gate

    Kakuatan Ranté Link Gerbang Galvanis Sapi Gerbang Ladang Ch ...

    Gerbang tautan ranté dicocogkeun sareng pager ranté anu seueur dianggo di bandara, lapangan tenis, kebon binatang, Padumukan, kebon, taman, sareng tempat-tempat sanés. Urang tiasa ngadamel gerbang kandaraan sareng gerbang pejalan kaki anu dilas atanapi dirakit ku lawon pager ranté, bingkai pipa sareng fittings. Bahan: Kawat baja karbon rendah, kawat galvanis, kawat dilapis PVC. Fitur palapis bubuk: résistansi korosi, tahan sepuh, tahan sinar panonpoe sareng tahan cuaca. Aplikasi: Utamana dianggo dina ngawangun kebon, ngangkut, ...

  • Hot dip galvanized Iron Craft chain link fence hardware accessories/ fittings/ parts

    Hot dip galvanis Beusi Karajinan ranté link pager hardware a ...

    Ranté tungtung ranté ranté * Sambungkeun rél luhur nganggo pos terminal * Anggo nganggo rél luhur 1-3 / 8 inci * Konstruksi aluminium * Rampung pérak dirantai Rantai pagar rel top rantai * Anggo pikeun nyambungkeun pager ranté pager rél luhur pikeun pager atanapi anjing ngalir, kennel, saung sareng seueur deui. * 1-5 / 8 ″ ranté pager ranté luhur gésér GESER DI jero baju ieu pikeun nyambungkeun 2 potongan rel luhur. * Top Rail Sleeve ieu ogé tiasa disebat pager ranté Top Rail Connector atanapi Top Rail Adapter. * Rail Top ieu ...

  • Plastic Coated Binding Wire Twist Tie Wire for Gardening Plant

    Kawat palastik Beungkeutan Kawat pulas Dasi Kawat pikeun Berkebun ...

    Kawat palastik Beungkeutan Kawat pulas Dasi Kawat pikeun Melak Tutuwuhan 1. Hal ieu disusun dina urutan sareng merenah dianggo 2. Beungeut lemes, sareng kawat beusi ditutupan ku palastik, Pangiketna panceg, Gampang dilipet sareng tahan tahan 3 . Kalayan cutter logam, panjangna motong, motong gancang Kawat rusak, aman sareng merenah 4. Ngabantosan anjeun pikeun ngatur sadaya jinis garis di bumi anjeun, sahingga anjeun tiasa cicing di bumi Bersih sareng nyaman. Aplikasi Éta nyaéta ...

  • 1000mm hot dip galvanized Ground anchor

    1000mm beuleum panas galvanis jangkar Taneuh

    Ihtisar Rincian Gancang Warna: Perak Rengse: Langkung Panjang TiCN Sistem Pangukuran: métrik Tempat Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: JS Modél Nomer: JS-PoleAnchor020 Bahan: Baja, Q235 waja Kapasitas: Standar Kuat: DIN Nami Produk: Screw Ground Jangkar Diaméter: 76mm, 48-114mm Panjang: 1200mm Pipa ketebalan: 2.5-mm Desain luhur: 3 * Bolt Beurat: sakitar 6.10kg / sapotong Permukaan: Hot Dip Galvznized Packing: ku palét Appli ...

  • Hot selling BTO 22 razor barbed wire

    Jual panas kawat berduri BTO 22 agul

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merk: Jinshi Jumlah Modél: JLX521 Bahan: Kawat Besi, Galvanis, Perawatan permukaan stainless steel: Tipe Galvanis: Tukang Kawat Coil Tukang Cukur Tipe: Tunggal Cukur Tipe produk: Kawat agul Panjang coil: 8 -15m Kawat diameter: 2.5mm Coil diameter: 450mm, 730mm, 960mm Coil weight: 7kg-20kg Package: palet Supply Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 5000 Potongan / Potongan per Minggu Bungkus & ...

  • Green 868 656 Double Wire Welded Mesh Fence Panels

    Héjo 868 656 Panel Kawat Ganda Dilas bolong Pager

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: Hebei Jinshi Nomer Modél: JSTK200927 Bahan Pigura: Tipe Logam Logam: Tekanan Besi diperlakukeun Tipe Kayu: Panas Diperlakukeun Bingkai Bérés: Fitur Dilapis Bubuk: Gampang Dianggo Pamakéan: Pager Taman, Pager Olahraga , Ladang Pager Tipe: Anggar, Trellis & Gerbang, Pager Panels Service: video pamasangan Nama produk: pager kawat bolong duaan Ukuran: 2 * 2.5m Diaméter kawat: 5/4/5 o ...

  • Gabions walls welded gabion box

    Tembok Gabion dilas kotak gabion

    div.icbu-pc-gambar div {display: -webkit-box; display: -moz-box; display: -ms-flexbox; display: -webkit-flex; display: flex;} div.icbu-pc-gambar div img {padding: 1%;} Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: JINSHI Nomer Modél: JSS-0037 Bahan: Kawat Besi Galvanis, Tipe Kawat Galvanis Tipe: Aplikasi Mesh Dilas: Gabion Hole Shape: Square Wire Gauge : 3.0-4.0MM Produk: Dilas gabion Perawatan permukaan: Panas dicelup galvanis ...

  • ISO9001 ISO14001 Certificate Factory Galvanized Steel Z Post Vineyard Trellis Post

    ISO9001 ISO14001 Pabrik Sértip Galvanis Steel Z P ...

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merk: HB JINSHI Nomer Modél: JSEGP53-1 Bahan Pigura: Tipe Logam Logam: Tekanan Baja diperlakukeun Tipe Kayu: ALAM Pigura Bérés: Panas Dicelup Fitur Galvanis: Gampang Dirakit, ECO FRIENDLY, Renewable Sumber, Buktos Rot, TFT, Waterproof, jadikan anggur janten langkung sinar matahari sareng janten langkung séhat Jenis: Anggar, Trellis & Gerbang Pedaran: Baja Z Form Vineyard Post Grape Stake Bagéan ...

Nyarankeun Produk

Ayeuna produk utama perusahaan kami nyaéta pos pager T / Y, gabion, gerbang kebon, gerbang tegalan, kennel anjing, paku manuk, pager kebon sareng sajabana. Produk kami parantos diékspor ka USA, Jérman, Inggris, Selandia Baru, Australia sareng sajabina.

Metal folding garden tools chair seat garden kneeler seat blue garden seat folding stool

Parabotan kebon lipat logam korsi korsi taman kneeler korsi taman biru korsi tilepan bangku

Pakakas kebon tujuan ganda 1 、 Gampang dianggo. Langkung hemat tenaga kerja, kualitas saé. Terpercaya 2 、 Ngajaga tuur, ningkatkeun waktos damel Sacara sederhana sareng merenah, merenah pikeun anjeun 3, penempaan Precision, panyemprotan kualitas luhur, henteu aya cet, diaméter pipa 22,1 mm, tiasa nahan 150 kg 4 、 Lepas kantong lawon 5、17.2mm EVA bantal, lemes sareng santai pangalaman

4pcs/pack PP Bag Package 304 Stainless Steel Bird Spikes Anti Bird Control

4 pcs / bungkus Paket PP Kantong 304 Paku Burung Stainless Steel Anti Kontrol Manuk

  Paku anti manuk stainless steel pikeun hateup paku Manuk dina palang polikarbonat diwangun ku rod jarum panjang, sapertos tina kawat stainless steel. Dasar polikarbonat anti-UV sareng fleksibel pikeun dipasang dina permukaan ampir sadayana lempeng, melengkung atanapi henteu rata boh batu, kai, seng, beton atanapi bata. Gampang dipasang dina sekrup, paku atanapi lem. Pucuk manuk manusiawi jenis ieu ngan ukur nyoba ngajagi manuk tina badarat sareng ninggang tapi henteu didesain pikeun nyerang aranjeunna. Éta ampir di ...

Heavy Duty Hinge Joint Fence Cattle Mesh

Beurat Kawajiban Hinge Joint Pager Sapi bolong

Beurat Kawajiban Hinge Joint Fence Sapi Jala Spesifikasi galvanis ladang pager sawah: pagar kawat dia: 1.8 / 2.0mm, 2.0 / 2.5mm, 2.5 / 3.0mm, 3.0 / 3.5mm séng dilapisi: maks 350g / m2 pagar sawah galvanis 1. Mimiti -kelas kelas 2. Pangiriman saé 3. 12 taun pangalaman produksi Pagar Sawah didamel tina kawat waja galvanis anu kuat sareng pangolahan mesin otomatis. Spésifikasi: Jarak cm: (nangtung) 15-14-13-11-10-8-6; (horizontal) 15-18-20-40-50-60-65; Pikeun jinis umum 100 * 100, 100 * 150, ...

Hot dip galvanized Iron Craft chain link fence hardware accessories/ fittings/ parts

Hot dip galvanis Beusi Karajinan ranté link pager asesoris hardware / fittings / bagian

Ranté tungtung ranté ranté * Sambungkeun rél luhur nganggo pos terminal * Anggo nganggo rél luhur 1-3 / 8 inci * Konstruksi aluminium * Rampung pérak dirantai Rantai pagar rel top rantai * Anggo pikeun nyambungkeun pager ranté pager rél luhur pikeun pager atanapi anjing ngalir, kennel, saung sareng seueur deui. * 1-5 / 8 ″ ranté pager ranté luhur gésér GESER DI jero baju ieu pikeun nyambungkeun 2 potongan rel luhur. * Top Rail Sleeve ieu ogé tiasa disebat pager ranté Top Rail Connector atanapi Top Rail Adapter. * Rail Top ieu ...

100x150cm Cheap Green Euro Decorative Round Tube  Farm Metal Garden Gate

100x150cm Murah Héjo Euro Dekoratif Babak Tube Ladang Metal Taman Gerbang

#detail_decorate_root .magic-0 {border-bottom-width: 2px; gaya wates-handap: padet; wates-handap-warna: # 53647a; latar-warna: # c5ccde; margina-kénca: 0; pasisian-katuhu: 0; padding-kénca: 8px; padding-katuhu: 8px; warna: # 53647a; font-kulawarga: Roboto; ukuran font: 24px; padding-top: 8px; padding-handap: 4px} #detail_decorate_root .magic-1 {lebar: 100%; max-width: 750px; } #detail_decorate_root .magic-2 {ngabahekeun: disumputkeun; lebar: 100%; max-lebar: 750px; jangkungna: otomatis; margin-top: 0; margin-botto ...

Hot dipped galvanized steel wire H yard stake advertisement sign stakes

Panas dicelupkeun kawat waja galvanis H buruan saham iklan taruhan

Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: JINSHI Nomer Modél: JSWS-023 Katerangan: kawat waja H buruan taruhan iklan saham Bahan :: Baja karton rendah, spring baja Kandel :: 2mm 2.5mm 3mm, 3.5mm 9mm Surface :: Electic galvanized, hot dipped galvanized, pvc coated Weave Style: Welded wire mesh Panjang :: 15 ″, 24 ″ 30 ″, 27 ″, 32 ″ atanapi sakumaha saratna Ukuran :: 10 10 X30 ″, 10 ″ X15 ″ ...

Weatherguard Covered Uptown Welded Wire Dog Kennel

Weatherguard Ditutupan Uptown Dilas Kawat Anjing Kennel

Ihtisar Rincian Gancang: Kandang Piaraan, Pamawa & Bahan Bumi: Besi, Kawat Kawat Logam, Pangangkut & Tipe Bumi: Gerbang & Pén Aplikasi: Anjing Fitur: Tempat Berkelanjutan Asal: Hebei, Cina Ngaran Merk: ...

OEM color 12 inch  spike earth Anchor

Warna OEM 12 inci paku bumi jangkar

div.icbu-pc-gambar div {display: -webkit-box; display: -moz-box; display: -ms-flexbox; display: -webkit-flex; display: flex;} div.icbu-pc-gambar div img {padding: 1%; lebar: 750px} Ihtisar Rincian Gancang Warna: Hideung, Beureum, Biru, OEM Bérésna: Langkung Panjang TiCN Sistem Pangukuran: INCH, OEM Tempat Asalna: Hebei, China B ...

Factory Supply Cheap Price Galvanized Double Twisted Barbed Wire 16 x 16 Barbed Wire

Pabrik Pasokan Harga Murah Galvanis Double Twisted Barbed Kawat 16 x 16 Kawat Barbed

Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: HB Modél JINSHI Nomer: JSE1616 Bahan: Kawat Besi, Kawat Galvanis Perawatan Permukaan: Tipe Galvanis: Kawat Kawat Barbed, tunggal corak, corak ganda, corak tradisional ...

Garden Features Welded Wire Retaining Wall Heavy Galvanized Gabion Mesh Wall 60*60*100cm

Fitur Taman Welded Wire Retain Wall Heavy Galvanized Gabion Mesh Wall 60 * 60 * 100cm

Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: Sinodiamond Nomer Modél: JSA-WD Bahan: Galvanized Iron Wire, Galvanized Iron Wire Type: Dilas Mesh Application: Gabions Hole Shape: Square Wire Gauge: 2.0-4.0 mm Ngaran produk: Perawatan permukaan Gabion Taman: Galvanis saatos las Kawat Diaméterna: 3.8mm Muka: 50 * 50mm Diménsi Kandang: 60cm * 60cm * 100cm Pakét: bungkus palét & Pangiriman Sellin ...

BERITA

  • Ngarojong Tutuwuhan Taman - Patok Spiral Omat

    Ngeunaan patok spiral Tomat Patok spiral tomat ogé disebat supir spiral tomat didamel tina kawat waja beurat anu ditekuk. Struktur spiral anu unik nyaéta hemat rohangan tibatan kandang tomat sareng cekap sustainable pikeun tomat, naék kembang atanapi sayuran anggur, sapertos kacang polong, anggur clematis, cucumbe ...

  • Mésér Hiji-Henteu Kennel, Peti, Pén Latihan sareng Produk Piaraan sanés

    Pengembangan Perusahaan Hebei Jinshi Industrial Metal Co., Ltd mangrupikeun perusahaan energetic, diadegkeun ku Tracy Guo dina Méi 2008, kami khusus ngahasilkeun sareng ngekspor produk piaraan langkung ti 10 taun. Dina prosés ngembangkeun, kami parantos ngawangun mérek kami nyalira, HB JINSHI sareng RisePet, ngajantenkeun ...

  • Kait angon ngajadikeun nambihan lantera, pepelakan sareng kembang ka kebon sareng pésta saderhana pisan

    Kait Kawat Taman - Kait Angon Ngeunaan Shepherd Hooks Pangon tukang angon ku panangan ngagantung bentukna buleud ngajantenkeun nambihan lantera, pepelakan sareng kembang ka kebon sareng pésta anjeun saderhana. Dijieunna tina waja tahan karat anu kokoh sareng bubuk warna-warni dilapis, cangkéng angon mangrupikeun ...

  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate